(A videó jobb alsó sarkában a BEÁLLÍTÁSOK menüben találsz magyar feliratot)

 

Az ACCESS CONSCIOUSNESS® egy más nézőpont az életről. Eszközei lehetővé teszik, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. 
Gary Douglas több mint 20 éve hozta életre és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel, s jelenleg a világ 174 országában van jelen. Az "Access" szó magyarul hozzáférést, a "Consciousness" tudatosságot jelent - vagyis az ACCESS CONSCIOUSNESS® egyszerűen hozzáférés a tudatossághoz.
Az Access célja, hogy a tudatosság és egység világát hozza létre. A tudatosság mindent magába foglal és nem ítél meg semmit. Az a cél, hogy elérj oda, ahol minden tudatosságához hozzáférsz, anélkül, hogy bármit elítélnél. Ha nem ítélkezel semmin, akkor mindent úgy látsz, ahogy van, nem úgy, ahogy akarod, hogy legyen, nem úgy, ahogy szerinted lennie kéne.

A tudatosság az a képesség, hogy jelen legyél az életedben, annak minden pillanatában, anélkül, hogy magadon, vagy bárkin ítélkeznél. Az a képesség, hogy elfogadj mindent, ne utasíts vissza semmit, és megteremtsd mindazt, amit szeretnél az életben - nagyobbat, mint amit jelenleg birtokolsz, és többet, mint el tudsz képzelni.

Készen állsz?
Akkor válaszd az ACCESS BARS® - futtassuk meg együtt a Bárjaidat :)

 

Szeretnél jobb egészségügyi állapotot? Könnyebb alvást? Súlycsökkenést? Jobb szexet? Jobb kapcsolatokat? Megszabadulni pániktól? Stressztől? 
Az Access Bars már emberek ezreinek segített megváltoztatni életük különböző területeit. Mind felemelő változásokról számoltak be.
Olvass tovább, ismerd meg Te is ♥

BARS

A Bars tanfolyam kifejezetten gyakorlatias képzés, amin megismered és megtanulod, hogy pontosan hol és hogyan kell a Bars pontokat a fejen érinteni. ( Mi a csuda az a BARS? )
A gyakorlaton kívül megismerkedsz az Access Consciousness® elméleti alapjaival és olyan eszközeivel is, amit később a hétköznapokban is tudsz használni, hogy könnyedebb és dinamikusabb életed legyen.

TANFI

Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat és ennek következtében fizikai tüneteket eredményez.
Míg a Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainktól szabadulunk meg, a különböző testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk.

TESTKEZELES

LINK

Ha hajlandó vagy kérdésben maradni és többet kérdezni, mint kételkedni, - és a kérdésekre építkezni, akkor egy idő után megszűnnek a kétségek.
Ez a világ azt tanítja, hogy létezik a tökéletes válasz, és azt kell megtalálnod. Amikor kérdezel, óhatatlanul is ez a cél: a tökéletes válasz. Pedig ez nem így van. A kérdés célja a kérdésben levés és az éberség, nem pedig egy válasz...

KERDES

Az Access tisztítómondat varázspálca szerűen működik: Felteszel egy kérdést, például: "Mi akadályoz abban, hogy több pénzem legyen? " és ez felhoz egy energiát, egy érzést, amit nem feltétlenül tudsz megnevezni, de minden ott van, ami téged korlátoz: a múlt félreértései, ítélkezések, rögzített nézőpontok.

garydouglas dainheer globalfoundation 750x480

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház