Az Access Consciousness® nézőpontjából betegség nem létezik, csupán az energia áramlása ütközik akadályba a különböző területeken, ami energiablokkokat és ennek következtében fizikai tüneteket eredményez. 
Míg a Bars®-kezelés során az életünk valamennyi területéhez kapcsolódó nézőpontjainktól szabadulunk meg, a különböző testkezelések során egy-egy adott területet célirányosan kezelünk.

TESTKEZELES

Az Access testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. 

Milyen változást generálhat egy fantasztikus Access testkezelés?
Mi van, ha a tested befogadva a testkezelések energiáit újra képessé válik arra, hogy teremtse a lehetőségeket, ne pusztítsa? 

"Engedjük meg a testeknek, hogy tudják, milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!" - Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója

(A videó jobb alsó sarkában a BEÁLLÍTÁSOK menüben találsz magyar feliratot)


 

kmjnhbgv
Amikor meg akarod érteni mások viselkedését, cselekedeteit, nézőpontjait, akkor ezeket lemásolod (mimikrized), pusztán a jobb megértés miatt. Sajnos így az ő valóságuk leutánzásával (mimikrijével) teremted az életed ahelyett, hogy saját választásaid alapján tennéd. 

TEST3
Az MTVSS testkezelés energiája felturbózza az immunrendszer működését és jelentős hozzájárulást jelent a test öngyógyító, regeneráló folyamatainak aktiválásában.
Felerősíti a test fizikai erőlétét betegségekből történő felépülésnél, sportolásnál és megerőltető fizikai munkáknál.

TEST2

Az Access népszerű kezelései közé tartozik a látásjavítás kezelés, amelyet ahogyan a neve is mutatja a látás élesebbé tétele céljából futtatunk és nem csak a fizikai látás javítására.

TEST1

Ez a kezelés hozzásegít, hogy olyan személyeket, kapcsolatokat, helyzeteket teremts az életedbe, akik /amik táplálóak a számodra. Akik nem csak elvesznek, hanem adni is képesek és hajlandóak, emellett felturbózzák a kreativitásodat és inspirálnak.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház