Access Facelift ® Energetikai ránctalanítás

facelift1
Lehetséges, hogy fiatalabbnak érezd magad és fiatalabbnak nézz ki injekciók, műtétek vagy egyéb traumatikus beavatkozások nélkül?
Access Facelift® kezeléssel mindez megvalósítható √

 

Az Access Consciousness Energetikai Facelift® kezelése egy csodálatos eljárás, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást ér el az egész test területén is, mindezt könnyed és pihentető módon.

Az öregedésről, mint természetes és megállíthatatlan folyamatról számos bevett nézőpont kering a világban.

 • Majd, ha ennyi idős leszel, mint én megtudod…
 • Nekem ez már nem illik…
 • Az én koromban már ilyet nem vehetek fel…
 • Hát jól megöregedtem….
 • Fáj a térdem, ez már kortünet…

Ha körülnézel valóban az öregedés jeleit látod mások arcán és testén. Ebből vonod le azt a következtetést, hogy nincs más lehetőség, öregedni kell, és ez együtt jár különböző tünetek megjelenésével. Ha olyat látsz, aki fiatalos, fitt és kisimult, akkor ezt a szerencsés genetikának tudod be.

MI VAN, HA NEM ERRŐL VAN SZÓ?
Mi van, ha a nézőpontjaid teremtik a valóságodat, és persze mindenki másét is, és éppen azért mutatkoznak az öregedés jelei egy bizonyos koron túl, mert van erről egy csomó nézőpontunk?


Lehetséges, hogy kinézhetsz és érezheted magad fiatalabbnak, pusztán azzal, hogy törlöd azokat a nézőpontokat, amik alapján a testedet ilyennek teremted? Mindenféle sebészeti, szépészeti, vagy kémiai beavatkozás nélkül, amik sokszor szörnyű eredménnyel járnak.

Az Access Facelift energetikai ránctalanítás, képes megszüntetni azokat az öregedéssel kapcsolatos korlátozó nézőpontokat, amiket befixáltál a testedbe. Elősegíti, hogy a tested újra erőre kapjon, és ráébredj arra a végtelen potenciálra, ami benned van.

 

flift

A dekoltázson, arcon és fejen, kézrátétellel végzett technika, amely a test egészségére és vitalitására is hatással van, hihetetlen finomsággal hoz változásokat. Közel 30 féle különböző energiát használunk, melyek között szerepel az MTVSS energia is, mely önmagában is hatalmas hozzájárulás a testnek. Csodálatos eszköz, mely átstrukturálja a bőrt, formálja az alakot, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait. Fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is.
Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 5-10 kezeléssel érhető el.

A Facelift energia segíthet az alábbiakban:

 • Az arcbőr, dekoltázs visszaszerzi a rugalmasságát
 • A hegek, foltok, ráncok enyhülnek, halványodnak
 • Az öregedéssel kapcsolatos nézőpontok finomodnak
 • Az öregedéstől való félelem csökkenhet
 • Enyhül az önkritika, önítélet
 • Javulhat a testképzavar

 

ÁRAK, BÉRLET-ÁR: 

Az ősz, a nyár vége általában véve is megterhelőbb időszak felnőttnek, gyereknek egyaránt.. a világban zajló események miatti bizonytalan időkben még inkább.. Szeretnénk hozzájárulás lenni, hogy Mindenki könnyebben vehesse az akadályokat, iskolakezdést, őszi időszakot.. ezért: visszavonásig EXTRA AKCIÓS ÁRAKKAL VÁRUNK BENNETEKET (bordóval jelölve a kedvezményes ár)

Access Bars / Access Testkezelések/Aroma Szeánsz:  12.000 Ft (~ 60-90 perc) helyett 9.000Ft 
Gyerekeknek 5-14 éves korig: 6.000 Ft (~30-60 perc) helyett 4.500 Ft

 

Gyors, látványos és extra kedvezményes változásra vágysz? Akkor a BÉRLETET neked találtuk ki!

Kapj kezelést heti rendszerességgel és változz turbó fokozatban:

ACCESS BÉRLET
 (
 5 alkalom):  35.000 Ft azaz 7.000Ft / alkalom
GYEREK BÉRLET 5-14 éves korig ( 5 alkalom):  17.500 Ft azaz 3.500Ft / alkalom

(A Bérlet névre szóló, 1 személy által felhasználó, 1 hónapig érvényes - természetesen betegség esetén rugalmasan egyeztetünk)Kövess minket a Facebook-on, ahol újabb és újabb bepillantást nyerhetsz az ACCESS - és a mi világunkba. Tanfolyamokról, BARS® cserebere délutánokról,  egyéb lehetőségekről az ESEMÉNYEK menüben tájékozódhatsz √
Várunk szeretettel ♥

Kérdésed van? Keress bátran ELÉRHETŐSÉGEINK egyikén ♥

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház