Látás helyreállítása

TEST2

Az Access népszerű kezelései közé tartozik a látásjavítás kezelés, amelyet ahogyan a neve is mutatja a látás élesebbé tétele céljából futtatunk és nem csak a fizikai látás javítására.Ha van olyan dolog az életedben, amit nem akarsz meglátni pedig ott van a szemed előtt, akkor segítséget kaphatsz általa ebben is.

Kellemes mellékhatásai, hogy a megfázással, gyulladással kapcsolatos arc, homloküreg illetve fülproblémák megoldásában is hatékony.

Te mit nem vagy hajlandó meglátni?

A szemüveget, kontaktlencsét viselőknek is előnyös, ha a szem könnyezik, viszket vagy fáradékony, emellett szem allergia, fényérzékenység, migrén esetén is segítség lehet. Hangsúlyozottan javasolt a látás lelki traumáinak feloldására, minden olyan látással, és a szemekkel kapcsolatos gond megoldására ahol hajlandó vagy megengedni magadnak a változást.
A kezelések eredményeként az életünk vakfoltjaira is nagyobb rálátást kaphatunk.

95523795 265464814847937 9186025638358679552 o

 

Mi az a dolog, amivel kapcsolatosan nem választod a tisztánlátást?

Mi az, amivel nem vagy hajlandó szembenézni, amire képtelen vagy őszintén ránézni, mert azt gondolod, ha nem látod azzal semmissé tetted. Mi az, amit nem vagy hajlandó észrevenni, amit ha hajlandó lennél mindent megváltoztatna. A szemed alkalmazkodva hozzád leszűkíti a látóteredet, hogy ne is lásd meg, soha amit nem szeretnél.
Vannak dolgok, amelyeket jobbnak tűnik nem meglátni, ezzel a tudatalattink arra utasítja a szemet, hogy ködösen lássa meg a körülöttünk lévő világot vagy bizonyos dolgokra legyen vak. A szemünk a lélek tükre és egyben kitekintés a világra. Kifelé tekint, befelé információkat raktároz. A szemünk segítségével gyűjtjük be a világról szerzett információk jelentős részét.

Te milyen nézőpontok alapján vagy hajlandó látni a világot?

Számos mondás, kifejezés is kapcsolódik a szemhez: Tűnj a szemem elől, látni sem akarlak. Többé ne kerülj a szemem elé. Nem látja a fától ez erdőt... ha valaki semmiképp nem akarja észrevenni a nyilvánvalót. Számos nézőpontot teremtünk magunknak, amivel korlátokat építünk és a látásunkat is gyengítjük. A látásjavító kezelés hozzájárul, hogy a korlátozó nézőpontjaidat semmissé tedd és az életed minden területén visszakapd a tisztánlátásodat.


A látás helyreállítás a fizikai szinten túl is működik

A segítségével törölhetőek a kellemetlen élményekhez kötődő érzelmi emlékek és akár a jelenben meglévő nehézségek is oldódhatnak, amelyekre talán nem vagy hajlandó ránézni, mert túl nehéz lenne. Az oldás sejtszinten történik.

Te hajlandó lennél feladni a fix nézőpontjaidat ennek érdekében?

Ez varázslatos kezelés energiával dolgozik, ami jelentősen kellemesebb a szikénél. Mi kell hozzá, hogy hajlandóak legyünk kinyitni a szemünket és ránézni, ami működik nekünk? Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az? A kezelés energiái testi, lelki szinten egyaránt változásokat generálnak.
A kezelés közben számos energia fut, amelyek nem csupán a szemeken futnak, hanem az arcüregen, homloküregen is. Melegséget, bizsergést érezhetsz. Az egy órás kezelés hatására feloldódnak a szemet ért traumák, kellemetlen élmények.

A szemüveget viselők gyakran dioptria csökkenést tapasztalnak.

Több kezelés eredményeképpen akár el is hagyhatóvá válik a szemüveg. Ha kezelések után kényelmetlenné válik a szemüveg viselés, érdemes szemészeti vizsgálaton ellenőriztetni a változásokat.

101697006 293512745376477 4701364132408983552 n
Miben segít ez a csodás testkezelés?

  • éberséget ad, megmutatja mi az, amire még eddig nem álltál készen ránézni
  • törli azokat az érzelmi emlékeket, amelyek energiája elfedte a látásodat
  • segít ránézni mindarra, amire eddig nem mertél és emiatt korlátoztad a látásodat
  • belső látásod helyreállításában, nézőpontjaid felszabadításában
  • a szem fizikai állapotának javításában (rövidlátás, távollátás, hályog)
  • fejfájás, fényérzékenység esetén
  • a szem fáradtságának csökkentésében (akár szemüveg, kontaktlencse-viselés miatti fáradtságnál is)

Itt az idő, hogy valóban kinyissuk a szemünket, és lássuk valóságunkat!
És mi minden lehetséges még?

A Gary Douglas és Dr. Dain Heer által kidolgozott Látás helyreállítás (Correcting vision) kezelés energiái tisztulást, változást, átalakulást idéznek elő mind lelki, mind testi szinten.

 

És mi más is lehetséges még?


ÁRAK, BÉRLET-ÁR: 

Az ősz, a nyár vége általában véve is megterhelőbb időszak felnőttnek, gyereknek egyaránt.. a világban zajló események miatti bizonytalan időkben még inkább.. Szeretnénk hozzájárulás lenni, hogy Mindenki könnyebben vehesse az akadályokat, iskolakezdést, őszi időszakot.. ezért most EXTRA AKCIÓS ÁRAKKAL VÁRUNK BENNETEKET (bordóval jelölve a kedvezményes ár)

Access Bars / Access Testkezelések/Aroma Szeánsz:  12.000 Ft (~ 60-90 perc) helyett 9.000Ft 
Gyerekeknek 5-14 éves korig: 6.000 Ft (~30-60 perc) helyett 4.500 FtGyors, látványos és extra kedvezményes változásra vágysz? Akkor a BÉRLETET neked találtuk ki!

Kapj kezelést heti rendszerességgel és változz turbó fokozatban:

ACCESS BÉRLET
 (
 5 alkalom):  35.000 Ft azaz 7.000Ft / alkalom
GYEREK BÉRLET 5-14 éves korig ( 5 alkalom):  17.500 Ft azaz 3.500Ft / alkalom

(A Bérlet névre szóló, 1 személy által felhasználó, 1 hónapig érvényes - természetesen betegség esetén rugalmasan egyeztetünk)Kövess minket a Facebook-on, ahol újabb és újabb bepillantást nyerhetsz az ACCESS - és a mi világunkba. Tanfolyamokról, BARS® cserebere délutánokról,  egyéb lehetőségekről az ESEMÉNYEK menüben tájékozódhatsz √
Várunk szeretettel ♥

Kérdésed van? Keress bátran ELÉRHETŐSÉGEINK egyikén ♥

 

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház