Tápláló szexuális energia helyreállítása

TEST1

Ez a kezelés hozzásegít, hogy olyan személyeket, kapcsolatokat, helyzeteket teremts az életedbe, akik /amik táplálóak a számodra. Akik nem csak elvesznek, hanem adni is képesek és hajlandóak, emellett felturbózzák a kreativitásodat és inspirálnak.

A kezelés segít neked abban, hogy a berögzült mintákat eltöröld. Átalakítja a választásodat, kitágítja a rálátásodat, hogy valójában mit és milyen kapcsolatokat is szeretnél. Oldja az összes nézőpontot, negatív önértékelést, ítéletet, bírálatot, amit a kapcsolatokkal, a teremtéssel, pénzzel, szexualitással kapcsolatban bezártál a testedbe.

 

(Teljes elnevezés: Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása )


A kezelés alatt két különböző energia fut: 

- Egyrészt feloldja a mágneses vonzódást, ahogyan a testünk olyanokhoz vonzódik, akik nem táplálóak és törődőek számunkra.
- Másrészt a generatív szexuális energia helyreállítása azokat a tápláló gyógyító szexuális energiákat állítja helyre, amiket kizártunk a mágneses vonzódás korlátozásaival. 

A belőled áradó tiszta szexuális energiával pusztán a jelenléteddel, kisugárzásoddal hatással vagy másokra. Amíg ezt nem ismered el addig olyan párkapcsolatokat teremtesz, az életedbe, ahol a párod életének minden aspektusát rendbe rakod, pénzt teremtesz a számára, helyreállítod az egészségi állapotát. Amikor mindez megvalósul, ő továbbáll, vagy te magad teszed ezt és érkezhet a következő.

89435964 223096292418123 9160618261102985216 o

A tápláló szexuális energia a befogadásunkat is könnyebbé teszi. Ha már készek vagyunk arra, hogy a nekünk tápláló kapcsolatokat engedjük be az életünkbe, akkor a pénz is könnyebben fog megtalálni bennünket. Az életünkbe érkező pénz mennyisége és a befogadásunk mértéke között szoros összefüggés van. Ha kész vagy rá hogy könnyebbé tedd a magad számára a befogadást, akkor a pénzed is több lesz és könnyebben fog áramolni hozzád.
És ahogy nyitottá válsz a neked való kapcsolatokra és a téged valóban tápláló energiákra, könnyebbé válik a számodra az öröm megélése is.


Miben segíthet?

  • Ha mindig olyan embereket vonzol az életedbe akik rombolnak, leszívnak, akikkel nem működik  a párkapcsolat/bármilyen kapcsolat
  • Úgy érzed nem működik a párkapcsolatod
  • Szexuális blokkok, gátak oldása
  • Több életerő, életöröm megélése
  • Befogadás növelése - pénzügyekkel szorosan összefügg, hogy mennyire vagy befogadó(!)
  • Női-férfi minőségek helyreállítása
  • Felismerd és nemet tudj mondani azoknak, akik nem táplálóak számodra
  • Ha tudatosságra törekszel a szexualitásban

 

Kész vagy-e választani valóban tápláló kapcsolatot, olyat, amely táplálja a lényedet, az életedet?

Hajlandó vagy-e abbahagyni a saját magad bántalmazását, megítélését, a szenvedés megszokásán túl kész-vagy befogadni azt, aki valóban tápláló számodra?

Választanád az orgazmikus, áradó életörömöt?

 

Megkérdeznéd a testedet kér-e ebből az energiából?

 


ÁRAK, BÉRLET-ÁR: 

Az ősz, a nyár vége általában véve is megterhelőbb időszak felnőttnek, gyereknek egyaránt.. a világban zajló események miatti bizonytalan időkben még inkább.. Szeretnénk hozzájárulás lenni, hogy Mindenki könnyebben vehesse az akadályokat, iskolakezdést, őszi időszakot.. ezért most EXTRA AKCIÓS ÁRAKKAL VÁRUNK BENNETEKET (bordóval jelölve a kedvezményes ár)

Access Bars / Access Testkezelések/Aroma Szeánsz:  12.000 Ft (~ 60-90 perc) helyett 9.000Ft 
Gyerekeknek 5-14 éves korig: 6.000 Ft (~30-60 perc) helyett 4.500 Ft

 

Gyors, látványos és extra kedvezményes változásra vágysz? Akkor a BÉRLETET neked találtuk ki!

Kapj kezelést heti rendszerességgel és változz turbó fokozatban:

ACCESS BÉRLET
 (
 5 alkalom):  35.000 Ft azaz 7.000Ft / alkalom
GYEREK BÉRLET 5-14 éves korig ( 5 alkalom):  17.500 Ft azaz 3.500Ft / alkalom

(A Bérlet névre szóló, 1 személy által felhasználó, 1 hónapig érvényes - természetesen betegség esetén rugalmasan egyeztetünk)Kövess minket a Facebook-on, ahol újabb és újabb bepillantást nyerhetsz az ACCESS - és a mi világunkba. Tanfolyamokról, BARS® cserebere délutánokról,  egyéb lehetőségekről az ESEMÉNYEK menüben tájékozódhatsz √
Várunk szeretettel ♥

Kérdésed van? Keress bátran ELÉRHETŐSÉGEINK egyikén ♥

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház