RÓLUNK

106469989 316472116413873 4675827740630169637 oKépzeld el, ha valaki meg tudna nyomni egy gombot, és el tudná hallgattatni a hangot a fejedben, amely azt mondja neked, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amiről álmodsz...
...akkor milyen csodaéletet élhetnél?

 

 

 242322287 916805759042942 3365237890087351534 n

Kóti Betti vagyok, ACCESS BARS® facilitátor (oktató), ACCESS-sokminden kezelő - valamint Nő, Édesanya, Útkereső, Társ... nyitott, befogadó, adni és elfogadni vágyó, folyton változó, mindig tanuló.

2014-ben ismerkedtem meg az ACCESS CONSCIOUSNESS® világával, amely azonnal elragadott. Hosszú éveken át "csak" családom kényeztetésére alkalmaztam, mígnem egy csokor "nagyonnemjóútonjársz" figyelmeztetés után a gödör mélyén ülve rájöttem, hogy az ACCESS világa ennél sokkal nagyobb csoda, erő és lehetőség.
Egy majdnem végzetes autóbaleset, hónapokon át tartó kerekesszékes lét, egy végletekig bedaráló, sikeres üzleti lét csődje, persze magánéleti kudarccal fűszerezve.. ez volt a "kezdet", amikor az ACCESS a mindennapjaim, az életem szerves részévé vált.

Segítségével álltam fel újra - a szó fizikai és átvitt értelmében is, - találtam meg magamban az erőt, az önbizalmat, építettem új életet - egy örömteli, vidám, könnyed létezést. 

Azóta kinyílt egy új világ, a végtelen lehetőségek világa, melyben ott a tér, a lehetőségek, a szabadság.. és egy könnyebb, boldogabb élet. Elkötelezetten és szenvedéllyel nyitom ki ennek a csodáslehetőségnek az ajtaját bárki előtt, aki választja :)
Te választod? 


Amit megtapasztalhatsz velem (KATT a linkre a részletekért):
ACCESS BARS kezelés
ACCESS FACELIFT kezelés
ACCESS TESTKEZELÉSEK
ACCESS BARS képzés


Az ACCESS eszközeivel egy boldogabb jövő lehetőségét kínálom Neked is 
+36 30 966 0381↓

 

 

 

rec

 

Dudás Réka vagyok, ACCESS BARS® kezelő, doTERRA® wellness tanácsadó, és emellett bármi és minden, ami csak lehetséges 🙂

A Szegedi Tudományegyetem olasz irodalom és nyelvészet szakán végeztem, ami tudásilag és emberileg is nagyon sokat adott számomra.

Kiskoromtól fogva nyitott környezetben nevelkedtem, Édesanyámnak köszönhetően sok ‘spirituális’ impulzust kaptam, könyvek, filmek, képzések, beszélgetések útján.
Középiskolás koromban eléggé visszahúzódó, önbizalomhiányos voltam, így előszeretettel ‘menekültem’ a fikciós világokba, de ezzel párhuzamosan faltam az önismereti témájú könyveket is, hogy a legjobbat tudjam kihozni magamból. Ezen az úton hatalmas segítséget nyújtott az Access Bars®, amelyet 2014-ben tanultam, majd a különböző Access testkezelések is. Szívből hiszem, hogy ezek csodálatos hatással vannak Mindenkire. ❤️

Az Access mellett a másik szerelem-projektem az esszenciáis olajokkal való foglalkozás. Mindig is óriási volt bennem a vágy egy minél természetesebb élet kialakítására - hogy vegyszermentesen, magunkat és a bolygónkat is védve éjünk. Így amikor találkoztam a doTERRA® olajokkal, az első perctől elvarázsoltak és csodálatba ejtenek a mai napig. Ennek hatására kezdtem természetgyógyászatot tanulni, amellyel a végső célom, hogy fitoterapeutaként segíthessek másoknak.

Lehetőségek Velem:
ACCESS BARS kezelés
ACCESS FACELIFT kezelés
ACCESS TESTKEZELÉSEK
ACCESS FACELIFT képzés
AROMA SZEÁNSZ

 

Szeretettel várlak Access kezelésre és Aroma Szeánszra, valamint keress bizalommal, ha az esszenciákkal kapcsolatban lenne kérdésed
+36 30 095 2664 ↓

 

ACCESS® kezelések

BARS 90 min 1024x683

Alvászavar? Szorongás? Stressz?
Kapcsolati gondok?
Probléma az egészségeddel, pénzügyeiddel, súlyoddal, önértékeléseddel?
Ismerd meg az Access® egy gyengéd érintéses módszerét  és élj könnyedebb, örömtelibb életet ♥

AROMA szeánsz

aromatouch

Stresszkezelés - Immuntámogatás - Keringés javítás - Homeosztázis...
Mindez a doTERRA® (Föld Ajándéka) Terápiás tisztaságú esszenciális olajai segítségével.

Kényeztető Aroma Szeánsz - Neked  ♥

♥ KÖNYVEK

34769a1aa774ccf0e1484fa501ee7965Imádott könyveink - Andrea Weaver és Dr Dain Heer lelkéből.
Mind egy-egy csoda, mely magával ragad, elvarázsol, és mélyen elgondolkodtat a világról.
Szívből kívánom, hogy olvassátok őket minnél többen ♥

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház