201666425 1212009755921682 2363572563676511110 n

Írta: Shannon O’Hara

Íme öt varázslatosan egyszerű dolog, amit a testeddel megtehetsz ahhoz, hogy már ma megváltoztasd. A test néhány olyan titkos fegyverrel rendelkezik, amely azért van beleépítve, hogy megváltozzon és meggyógyuljon, és ami fölött hajlamosak vagyunk teljességgel elsiklani, vagy teljességgel elfelejteni.
Érdekes módon szabad és természetes dolgokról van szó!

fuggosegIzgalmas és érdekes cikk Marilyn Bradford-tól.
Miután elolvastam ismét fokozódott a hálám, hogy ismerhetem és alkalmazhatom ezt az ajándékot, amit  ACCESS BARS-nak hívnak. Marilyn a BARS hatásairól ír, kiemelten a depresszióval és az alkoholizmussal foglalkozva, mi viszont lássunk mögé... 
Függőség van manapság kismillió az alkohol kívül - és sajnos sok közülük már gyerekeinket is érinti: internet, mobiltelefon, internetes játék, vásárlás, cigaretta, drogok, evés, szex, munka.. és akár a sport is.
Merthogy a kóros állapot az a sürgető vágy, ami ellenállhatatlan szükségérzetet kelt ismételten és rendszeresen a szervezetbe juttatni a kívánt anyagot vagy megismételni a kényszeres cselekvést.

garydGary Douglas gondolatai

Gyakran kapod magad azon, hogy a múltra hivatkozol? A múlt tapasztalatait használod igazolásként a mostani tetteidre?
Sok emberrel dolgoztam, akik szabadok akartak lenni, és nem vették észre, hogy a múlthoz való ragaszkodásuk teremti a jelenbeli korlátozásaikat. Az a helyzet az elmúlthoz való ragaszkodással, hogy nem teszi lehetővé a továbblépést. Mivel a legkisebb energia is, amit a múlthoz való ragaszkodásba teszel, olyan energia, amit nem a jelened és a jövőd teremtéséhez használsz.

simone0Simone Milasas, vállalkozási tanácsadó és Az üzlet öröme c. könyv írója szerint, vállalkozása terjeszkedése érdekében minden üzlettulajdonosnak az alábbi 10 kérdést kellene feltennie napi szinten. A kérdések azelőtt elképzelhetetlennek tűnő üzleti lehetőségeket fognak megnyitni, és kimozdítanak azokból a helyezetekből, amikor azt hiszed, nincs választásod.
Vannak olyan területek az üzletedben, ahol folyamatosan azt gondolod vagy mondod, hogy „nem tudom megcsinálni”, „ez túl bonyolult” vagy éppen, hogy „nincs elég pénzem/ forrásom/időm rá”? Amikor azt veszed észre, hogy belemész ezekbe a kikövetkeztetésekbe, akkor itt az idő, hogy megszakítsd a szokást azzal, hogy felteszel egy kérdést helyette.

suli

Új remény ébredt Mallorca szigetén az iskolában bukdácsoló, az iskolai keretekkel küszködő gyerekek számára, köszönhetően Dr. David Biddle Bars Facilitátor és kiropraktőrnek.

Biddle a saját lányával folytatott beszélgetés alkalmával figyelt fel a spanyol iskolarendszerre nehezedő nagy számú iskolai bukdácsolás problémájára. A lánya 25 fős osztályában csak 3-4 olyan gyermek volt, akik nem buktak meg valamely tárgyból, és igen gyakori, hogy egy gyereknél a 8 tantárgyból 5 vagy 6 tárgyból történik bukás.

Az iskola által felajánlott egyetlen alternatív segítség egy olyan tanulószoba lehetősége, amely a gyermekek számára további 2 óra tantermi bennülést jelent minden nap, az alapvető 7 óra tantermi bennülésen felül.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház