DR. DAIN HEER: BEING YOU - Létezz önmagadként és megváltozik a világ

Létezz önmagadként a Being You bestseller magyarul végtelen választásokMEGÉRKEZETT AZ ÉVEK ÓTA VÁRT BESTSELLER!
Létezz önmagadként és megváltozik a világ  - BEING YOU könyv magyarul!
Dr. Dain Heer egyedi perspektíváján keresztül ez a könyv bevezet egy másfajta működésbe ebben a valóságban. Egy igazán innovatív eszköztár a világ keresőinek – azoknak, akik tudják, hogy valami más lehetséges, de eddig még soha nem rendelkeztek az eszközökkel, hogy megteremtsék azt, amit igazán szeretnének. 

Az Access Consciousness eszközeit és tisztításait használva végigvezet a lépéseken ahhoz, hogy tényleg meg tudd teremteni a változást az életedben és a világban. Sebezhetőséggel, tisztánlátással és humorral fűszerezve használja személyes történetét az öngyilkosság határig jutásról és az elmúlt 20 év átalakulásáról, hogy megmutassa azt a dinamikus változást, ami valójában lehetséges.

Nincs még egy ehhez fogható könyv. Nem egyetlen választ ad, amibe kapaszkodhatsz. Ehelyett megmutatja, hogyan működj kérdésből és választásból, és hozzáférést ad mindenhez, amit már eleve ösztönösen tudtál

 

Ár: 8000 Ft
Terjedelem: 344 oldal, puha borító

.

MEGRENDELEM

 

De ki beszélhetne erről leghitelesebben, ha nem maga a szerző?

 

(A videó jobb alsó sarkában a BEÁLLÍTÁSOK menüben találsz magyar feliratot)

 

Legtöbben nagyszerűek vagyunk abban, hogy meghatározzuk a korlátainkat, problémáinkat és ügyeinket. Tudjuk, hogy mi az, ami ”rossz” velünk kapcsolatosan, és arra fókuszálunk, hogy megváltoztassuk azt. Amit a többségünk nem tapasztalt meg, hogy valaki támogat bennünket a változásunkban. Elismeri és ünnepli azt.

Hogyha elismerjük magunkat, amit teremtettünk, vagy megváltoztattunk, az majdnem szentségtörésnek tűnik. A legtöbbünknek azt mondták, hogy arrogánsak, nagyképűek és terméketlenek vagyunk. Ez megerősíti azt az elképzelésünket, hogy állandóan bíráljuk magunkat azért, ami rossznak tűnik bennünk. Egy hölgy azt mondta nekem, hogy az anyja állandóan azt ismételgette neki: “Csak azt mondom el, ami rossz benned, hogy tudd, mit kell megváltoztatnod.”

A nehézség abban, hogy bíráljuk önmagunkat, és a hibáinkra összpontosítunk, hogy ez végül pusztítja az életünket és minket is. A bírálat nem engedi, hogy növekedjünk, teremtsünk, a bírálat csak több rosszaságot hoz létre. Ahogy feladjuk azt, hogy csak a rosszat látjuk meg önmagunkban, azt is feladjuk, hogy csak a múltunkra fókuszálunk.

Mi lenne, ha nem a múltad határozna meg téged?

Ha arra az időre fókuszálsz, amikor durva és gonosz voltál valakivel, tudsz előrehaladni? Tedd jóvá, ha szükséges és válassz mást. Mikor kedves vagy valakivel (és ebbe te is beletartozol) ismerd el! Maga az elismerés létrehozhatja, hogy még többet válasszunk ebből az energiából.

 

Forrás: https://www.access-consciousness-blog.com/2015/04/how-gratitude-can-change-your-life/

MEGRENDELEM

 

 

Végtelen választások Létezz önmagadként könyv DainBook

Dr. Dain Heer

- bestseller író és nemzetközileg elismert előadó, és a tudatosság és változás facilitátora. Legismertebb az erőteljes energetikai transzformációs kezeléséről, melyet A Létezés Energetikai Szintézisének (The Energetic Synthesis of Being) hívnak, és arról, hogy az Access Consciousness társ-alkotója, az alapítóval, Gary Douglasszel együtt.

15 éve hívja meg Dain az embereket világszerte arra, hogy magukévá tegyék a valódi nagyszerűségüket – embereket minden kultúrából, országból, életkorból és a társadalom minden rétegéből. Eredetileg csontkovács képzést kapott, így teljesen másképpen közelíti meg a gyógyítást, az embereket arra facilitálja, hogy belelépjenek és felismerjék a saját képességeiket és tudásukat.

Beszédeiben és workshopjain egyedülálló eszközöket használ és energetikai kezeléseket lépésről lépésre, hogy kiszabadítsa az embereket a válaszokból, következtetésekből és ítélkezésekből, amelyek a nincs választás és nincs változás körforgásában tartják őket – bevezetve őket a csodálat pillanataiba, amelynek megvan az ereje, hogy bármit megváltoztasson. Meghívja az embereket a nagyobb tudatosságra a teljes megengedésből, törődésből, humorból és egy fenomenális tudásból.

 

NEMZETKÖZI, BESTSELLER ÍRÓ

Dain kilenc könyvnek az írója olyan témákban, mint a megtestesülés, gyógyítás, pénz és kapcsolatok. Legújabb könyvét, a Légy Önmagad és Változtasd meg a Világot, 2011 júniusában adták ki és a következő nyelvekre lett lefordítva: svéd, német, spanyol, olasz és észt.

Az egyik legkeresettebb szerző olyan témákban, mint a személyes átalakulás, kapcsolatok, család, test, egészség, üzlet, vezetés és változás. Rendszeres vendége Maris Shriver blogjának és az első férfi coach a Deborah Hutton féle Balance-on. Rendszeresen publikál a The Huffington Post-ban is.

 

MEGRENDELEM

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és egy próba BARS kezelés az ajándékod
Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház